1 Followers
21 Following
hitsubishiyamaha

Hitsubishi Yamaha Blogs and Reviews

My personal blogs and reviews

The Haney Group: Har aktier stigit alltför långt, alltför snabbt?

AMP'S Nader Naeimi säger cash är den säkraste platsen just nu. Men är detta samförstånd i branschens investeringar?

 

Har aktier stigit alltför långt, alltför snabbt?

 

Det är vyn på en av landets största kapitalförvaltare, AMP kapitalet, som minskar aktieexponeringen för första gången sedan 2011. AMP'S Nader Naeimi, som leder upp analys av den ekonomiska och marknadsfaktorer som rör globala marknader, säger cash är den säkraste platsen just nu.

 

Men är detta samförstånd i branschens investeringar eller vyn av en lone ranger?

 

Kontanter är naturligtvis den säkraste platsen i någon marknad som det finns mycket låg risk för att förlora investeringen – banken har att gå riktigt illa byst! Problemet är att kontanter erbjuder också en av de lägsta returnerar emellertid av alla tillgångar, så det finns en god chans att din investering kommer nästan ingenstans.

 

Titta i huvudsak på AMP asset allocation chefens kommentarer, förutspår Naeimi lättnader i Federal Reserve stimulans kommer gnista en 10% nedgång i amerikanska aktier vid årets slut.

 

Med en halm undersökning av några andra investeringar proffs, är detta yttrande inte enhälligt.

 

Nathan Bell, forskningschef vid Intelligent Investor andel rådgivare, medger resultatet är inte klart skära, men säger att de inte väntar en stor katastrof i USA.

 

"Det finns inget enkelt svar, men om ekonomin kan stärka på rätt ställen och tillräckligt blå krage arbetstillfällen skapas, då den ekonomiska återhämtningen bör underlätta skolan inverkan avsmalnande."

 

Bell i själva verket aktivt mer internationell diversifiering genom företag som CSL, ResMed, Computershare och News Corp - outfits som har betydande internationell exponering, särskilt till USA för tillfället. Läs full på YAHOO.COM

Source: http://au.pfinance.yahoo.com/our-experts/david-koch/article/-/18673024/have-shares-risen-too-far-too-fast